Duurzame
straatreclame
met
Impact

telnummerplusofferteaanvragen2Over Cleanadvertising

Cleanadvertising is een outdoor mediabureau, gespecialiseerd in duurzame straatreclame. Sinds de start, eind 2010, hebben we al enkele duizenden Cleanads aangebracht door heel Nederland en daarbuiten.

Bij Cleanadvertising brengen we, met duurzame technieken en materialen, opvallende straatreclame aan en kunnen hiermee uw product of merk op een milieuvriendelijke manier presenteren aan de consument.

We maken hoofdzakelijk gebruik van reverse graffiti. Bij deze vorm van duurzame straatreclame wordt d.m.v. een speciale hogedrukreiniger, onbehandeld water en een aluminium sjabloon, een reclameboodschap of tekst op de stoep gespoten. Door de ondergrond schoon te spuiten, blijft er een duidelijk afbeelding of tekst achter. Reverse graffiti: omgekeerde graffiti!

200

Andere gebruikte technieken zijn: kalkverf-ads, zand-ads en regen-ads. Bij deze laatste vorm wordt een onzichtbare en natuurlijke coating aangebracht op een droge ondergrond. Zodra het regent wordt de afbeelding of tekst zichtbaar omdat de stoep onder de coating droog blijft

De afbeeldingen blijven afhankelijk van de omstandigheden, de gebruikte techniek en ondergrond, gedurende een periode van enkele dagen tot soms wel 3 maanden goed zichtbaar.
Deze duurzame vorm van straatreclame is bijzonder effectief, omdat gebruik gemaakt kan worden van locaties die vaak niet voor traditionele reclame toegankelijk zijn. De impact van de campagne wordt vaak nog versterkt door aandacht van andere media, zoals tv, krant en social media

Zoeken

Kosten

 • De kosten van de campagne zijn afhankelijk van de wensen van u als klant. Als u een email stuurt met de onderstaande gegevens, nemen we contact op voor een passende offerte:

  >Welke steden?
  >Wanneer moet de campagne starten?
  >Hoe groot moet het sjabloon worden?
  >Hoeveel CleanAds totaal?

  offerte aanvragen