telnummerplusofferteaanvragen2

´╗┐

Reverse graffiti

Reverse graffiti is vernieuwend, opvallend, effici├źnt en duurzaam! Bij reverse graffiti wordt de reclame-uiting d.m.v. een aluminium sjabloon met hierin uw ontwerp of boodschap uitgesneden, met een speciale hogedrukreiniger en schoon water op de straat of stoep "geplaatst".

Het tegenovergestelde van graffiti dus: reverse graffiti! Je haalt vuil weg, in plaats van wat aan te brengen. De reverse graffiti uitingen blijven minimaal 3 weken tot soms wel 3 maanden duidelijk zichtbaar, afhankelijk van de ondergrond en omstandigheden. Reverse graffiti wordt in de media ook clean graffiti, water graffiti, green graffiti of clean advertising genoemd.

 Reverse of green graffiti? Bel 06-53114325 voor info of een offerte!

Hieronder enkele voorbeelden van reverse graffiti en krijtverf ads. Een ruime selectie van ons werk is te vinden in het portfolio.

 

reverse-graffiti-sealife1       reverse-graffiti-dvhn      

citroen1       boels111

A111       p1111

 

 

Naar portfolio reverse graffiti

 

Wie

 • Cleanadvertising is een outdoor mediabureau dat spraakmakende buitenreclame plaatst, door gebruik te maken van alleen milieuvriendelijke materialen.

  Wij kunnen uw product of boodschap op een unieke en opvallende wijze onder de aandacht van de doelgroep te brengen.

  Reverse graffiti wordt het meest toegepast, maar ook kalkverf-, melkverf-ads, zand-ads of regen-ads zijn mogelijk. De reclame-uitingen blijven soms tot wel 3 maanden duidelijk zichtbaar.

  Deze duurzame vorm van buitenreclame is zeer effectief. Door de Cleanads strategisch in een stad of winkelcentrum te "plaatsen" kan een groot aantal mensen, heel gericht, bereikt worden voor een lange periode.

  Lees meer

Kosten

 • De kosten van de campagne zijn afhankelijk van de wensen van u als klant. Als u een email stuurt met de onderstaande gegevens, nemen we contact op voor een passende offerte:

  >Welke steden?
  >Wanneer moet de campagne starten?
  >Hoe groot moet het sjabloon worden?
  >Hoeveel CleanAds totaal?

  offerte aanvragen