telnummerplusofferteaanvragen2

portfolio

Telecombinatie

Views: 1281

Voor telecom-aanbieder Telecombinatie hebben we in februari 2017 een mooie grote opdracht mogen uitvoeren. Ruim 1200 reverse graffiti uitingen zijn geplaatst inca 100 steden en dorpen door heel Nederland.

Fietsers

Views: 1446

In augustus 2017 hebben we voor de gemeente Amsterdam mooie krijtverf bewegwijzering mogen plaatsen, om de fietsers op het juiste pad te houden. Tijdens de veranderingen rondom het Amstelstation was het, voor hun eigen veligheid, zeker nodig de fietsers de goede route te laten nemen.

Bodycount

Views: 1324

Om aandacht te vragen voor hun nieuwe album, hebben we voor heavy metalband BodyCount een straatreclame campagne uitgevoerd. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven hebben we 40 reverse graffiti uitingen geplaatst.

Aafje

Views: 1700

Aafje is een zorginstelling die zorg levert aan mensen thuis, in zorgtehuizen of zorghotels. Om jongeren te werven voor een vakantie- of bijbaan in de zorg hebben we bij 20 scholen in Rotterdam reverse graffiti uitingen geplaatst.

OBA

Views: 1330

We hebben voor de OBA bij 50 voortgezet onderwijs scholen reverse graffiti uitingen geplaatst. De OBA wil op deze manier de studenten prikkelen om te 'lezen voor de lijst'. Vlak voor de vakantie hebben we de 2e actie uitgevoerd door bij 100 basisscholen uitingen te plaatsen om de scholieren te bewegen te gaan lezen in de zomervakantie.

Doetinchem/Zon

Views: 1335

In/voor de gemeente Doetinchem hebben we een campagne uitgevoerd met een 40-tal krijtverf uitingen. De gemeente wil op deze manier hun zonnepanelenplan onder de aandacht brengen bij de inwoners.

KPN Amsterdam

Views: 1228

We mochten weer een leuke campagne uitvoeren voor KPN, dit keer in Amsterdam en Den Haag. Met duurzame krijtverf hebben we een 10-tal ads aangebracht op parkeerplaatsen bij de kantoren en ook krijtverf-belettering op een aantal ramen van de verschillende kantoren.

Hinkelpot

Views: 1196

Overal hebben gemeenten last van zwerfafval. De gemeente Brielle wil graag op een ludieke manier ook de jeugd bij dit probleem te betrekken. Daarom hebben we, in opdracht van de gemeente, op een aantal plekken leuk gekleurde hinkelpotten richting de afvalbakken geplaatst.

Jumping Jack

Views: 1146

Trampolinehal Jumping Jack Almere zou graag wat meer jeugd binnen krijgen. Daarom hebben we een straatreclame campagne uitgevoerd op plaatsen waar veel jongeren zijn. Nu niet met reverse graffiti, maar met milieuvriendelijke krijtverf hebben we een 20-tal ads aangebracht. De witte verf vervaagd en verdwijnd vanzelf na een paar weken door de weersinvloeden.

Amersfoort

Views: 1144

Voor de Gemeente Amersfoort ongeveer 50 stuks reverse graffiti geplaatst. De gemeente wil op deze manier graag de burgers waarschuwen alert te zijn op verdachte situaties.

S.H.O.E.S.

Views: 1159

Santa Claus aka Kabouter Buttplug uit Rotterdam maakte een lange wandeling van de tentoonstelling S.H.O.E.S. in de Kunsthal, via de Nieuwe Binnenweg, terug naar zijn vaste plaats aan het Eendrachtsplein. We hebben dit bijna twee kilometer lange spoor uitgezet met reverse graffiti en krijtverf.

Edutel

Views: 1077

Voor de glasvezel- en energie-leverancier Edutel hebben we ruim 70 reverse graffiti uitingen mogen plaatsen in de wijk Woensel, bij Eindhoven. Om zo meer klanten te werven voor hun diensten.

Gemeente Amsterdam

Views: 1130

Voor de gemeente Amsterdam hebben we voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 een 50-tal reverse graffiti uitingen geplaatst, door de hele stad. Om zo meer mensen naar de stembureaus te krijgen.

Mini

Views: 1102

Voor de MINI-Brandstore in Amsterdam hebben we met reverse graffiti een MINI-bandenspoor uitgezet over een lengte van 250 meter

HAN

Views: 1090

Steeds vaker worden krijtverf ads gebruikt als tijdelijke wegwijzers, zoals ook hier voor de Open Dagen van de HAN.

5&33

Views: 3111

Op 15 oktober 2013 is het nieuwe hotel/restaurant/bar en kunstgalerie 5&33 aan de Martelaarsgracht in Amsterdam geopend. Voorafgaand aan de opening heeft Cleanadvertising ruim 100 reverse graffiti ads aangebracht door heel Amsterdam om zo, op een ludieke wjze, bewoners en toeristen te verleiden eens een kijkje te gaan nemen.

MooiMens 2013

Views: 2786

Cleanadvertising in actie voor IZZ. Ieder jaar organiseert zorgverzekeraar IZZ de Mooi Mens In De Zorg verkiezing. Cleanadvertising mocht meewerken om de 2013 editie onder de aandacht te brengen. Bij meer dan 150 zorginstellingen, verspreid door heel Nederland, zijn reverse graffiti uitingen geplaatst met hierop een URL waar jij jou MooiMens op kunt aanmelden.

SAP

Views: 2506

Voor softwaregigant SAP een mooie klus gedaan: Op een groot aantal bedrijventerreinen door het hele land de slogan "RUN BETTER RUN SAP" geplaatst met reverse graffiti. Een afbeelding van 2x4 meter valt goed op!
SAP is de grootste softwareleverancier van Europa en behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld.

Stem

Views: 2447

Voor het Brabantse dagblad De Stem hebben we een 20-tal reverse graffiti uitingen geplaatst in Breda om de veilige en onveilige locaties voor fietsers onder de aandacht te brengen. De ads zijn te zien bij drukke kruispunten en oversteekplaatsen voor fietsers.

Boels

Views: 3146

Voor verhuurbedrijf Boels mocht Cleanadvertising krijtverf ads plaatsen tijdens twee wielerklassiekers in België. Bij de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik hebben we ongeveer twintig twee-kleurige krijtverf ads geplaatst van 1,5x3 meter. Het doel was dat ze op tv te zien zouden zijn, op de camerabeelden vanuit de helicopter en vanaf de motor. Dat doel is ruimschoots gehaald!

Groenetocht Utrecht

Views: 2586

Voor de Groenetocht door Zuidwest Utrecht hebben we twintig reverse graffiti uitingen aangebracht op de mooiste groene locaties in het stadsdeel. De bewoners werden zo uitgenodigd aan de tocht deel te nemen.

Avonturenbos Groesbeek

Views: 2392

In Groesbeek is op 15 mei het Avonturenbos geopend. Het Avonturenbos is een avontuurlijke speeltuin. Dus zonder speeltoestellen, maar met attributen van natuurlijke materialen. Cleanadvertising plaatste door het dorp een 20-tal reverse graffiti uitingen ter gelegenheid van die opening.

Metro

Views: 2330

Voor de Metro in Amsterdam plaatsten we circa 60 krijtverf ads als wegwijzers naar de nieuwe ingangen van de metro-stations van de zuid-oostlijn. Bij vier verschillende ingangen werd een route uitgezet om de passagiers de juiste richting op te sturen.

Vindicat

Views: 2269

Studentenvereniging Vindicat is èèn van de oudste studentenverenigingen van Groningen. Om de nieuwe studenten voor het komende jaar te verleiden om lid te worden, plaatsten we een 20-tal krijtverf ads door Groningen.

Portaal

Views: 2268

De landelijke woningcorporatie Portaal heeft ons gevraagd mee te werken aan een reclamecampagne. Om de verkoop van hun woningen te stimuleren hebben we voor de kantoren in Amersfoort en Utrecht ruim 100 reverse graffiti ads geplaatst in de verschillende stadsdelen en nabij gelegen kleinere steden. De reverse graffiti uitingen zijn vooral geplaatst bij supermarkten, banken en makelaarskantoren.

Flowstudent

Views: 2403

Flowstudent is een jong bedrijf dat scholieren ondersteund bij het maken van hun huiswerk. Om het bedrijf te promoten en zo meer kanten te genereren bracht Cleanadvertising ruim 60 reverse graffiti ads aan in Zoetermeer, Vlaardingen en Gouda. De ads zijn o.a. geplaatst bij scholen, sportclubs en supermarkten.

Uit in Apeldoorn

Views: 2371

Apeldoorn is een prachtige stad om uit te gaan! Om dat meer onder de aandacht van de het publiek te brengen, hebben we voor de Stichting Promotie Apeldoorn een reverse graffiti campagne uitgevoerd. Door het centrum zijn een 20-tal reverse graffiti uitingen geplaatst bij diverse horecagelegenheden en andere locaties met veel traffic.

Fox Blu-Ray

Views: 2517

In november 2010 hebben we een reverse graffiti campagne uitgevoerd voor Masters Blu-Ray, een onderdeel van Fox.In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Breda en Zwolle werden meer dan 500 CleanAds geplaatst. Het doel was de verkoop van films op Blu-Ray te stimuleren met een landelijke, milieuvriendelijk campagne. Onze reverse graffiti plaatsingen ondersteunden een radio en TV campagne.

P+R Utrecht

Views: 2327

Alle grote steden willen graag minder auto´s in de binnenstad. Bij de meeste steden kan je buiten de stad parkeren en met het openbaar vervoer verder. Dit voorjaar hebben we voor de stad Utrecht tientallen reverse graffiti uitingen geplaatst. Dit als ondersteuning van een campagne om het P+R beleid in Utrecht te promoten. Ook via de krant, lokale radio en TV en diverse billboards is de actie gecommuniceerd.

KPN/Getronics

Views: 2455

ICT-dienstverlener Getronics verliest in mei 2011 zijn naam en wordt omgedoopt tot KPN. Cleanadvertising is ingeschakeld om de naamsverandering met krijtverf-uitingen te ondersteunen. Door het hele land brachte we bij diverse kantoren een welkomstboodschap aan voor de werknemers en bezoekers. In het welbekende KPN-groen werd met krijtverf de tekst bij de ingangen geplaatst.

Hogeschool van Amsterdam

Views: 2396

Voor de Hogeschool van Amsterdam hebben we in sinds 2012, ieder jaar bij de Open Dagen, reverse graffiti en krijtverf gebruikt om de geïnteresseerden op een ludieke, maar duidelijke manier de weg te wijzen van de metrostations naar de verschillende vestigingen van de HvA. Om de twintig meter plaatsten we een pijl met daarin het logo van de HvA.

Universiteit Twente

Views: 2066

Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, afgestudeerden, en assistenten in opleiding enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken gemiddeld 1500 studenten en net afgestudeerden kennis met ongeveer honderd bedrijven. Alle activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente. Cleanadvertising plaatste een 20-tal reverse graffiti uitingen om de actie onder de aandacht te brengen.

Dagblad van het Noorden

Views: 3258

We hebben in opdracht van het Dagblad van het Noorden ca. 200 reverse graffiti ads geplaatst in het noorden van het land, om de mensen welkom thuis te heten, na de zomervakantie. De milieuvriendelijke reclame-uitingen zijn te vinden in Groningen, Emmen, Assen, Hoogeveen, Delfzijl en nog een andere aantal steden.

Sealife Scheveningen

Views: 3096

In Scheveningen hebben we 50 Clean ads geplaatst om toeristen, op ludieke wijze, de weg te wijzen naar Sealife. Door het hele dorp werden de ads geplaatst bij parkeerplaatsen en parkeergarages. Ook bij oversteekplaatsen, kruispunten en andere locaties met veel passanten zijn de Cleanads zichtbaar.

NS zomermatinee

Views: 3244

De NS wilde graag met krijt graffiti ads een groep OV-fietsers van station Maarssen naar een locatie aan de Maarsseveense plassen leiden, waar de zogenaamde Zomermatinee plaatsvond. Een feestelijk concert speciaal voor de 150 geselecteerde OV fiets abonnees. We hebben ruim 20 prachtige wegwijzers in twee-kleurige krijtverf aangebracht.

Holiday Inn Express

Views: 2861

Om de bezoekers van station Sloterdijk, Amsterdam te attenderen op de opening van het nieuwe hotel, Holiday Inn Express, hebben we meer dan 50 reverse graffiti en kalkverf uitingen aangebracht om het hotel.

Alcoholvrije School

Views: 2663

Cleanadvertising mocht mee werken aan het project "alcoholvrije school" voor de stichting FrisValley. Voor de stichting plaatsten we bij meerdere scholen op de Veluwe het logo op de schoolpleinen in twee kleuren krijtverf. Met deze campagne hoopt FrisValley het alcoholgebruik onder jongeren verder terug te dringen.

Plus uitzendkrachten

Views: 2699

Voor Plus Uitzendkrachten hebben we, rondom 17 vestigingen door heel België, ruim 300 reverse graffiti uitingen geplaatst. Omdat duurzaam ondernemen een belangrijk punt is bij Plus Uitzendkrachten, past onze duurzame en milieuvriendelijk reclamevorm prima bij het uitzendbureau. In o.a. Gent, Brussel, Luik, Brugge, Hasselt, Antwerpen, Sint-Truiden, Tienden, Boom, Kortrijk zijn, bij stations, bushaltes, zebrapaden en andere locaties met veel traffic, de CleanAds geplaatst.

Woningcorporatie Portaal

Views: 2262

Cleanadvertising op herhaling in Utrecht. Woningcorporatie Portaal was enthousiast over de groene reclamecampagne najaar 2011 en vroeg ons opnieuw 50 reverse graffiti ads in Utrecht te plaaten.

Villa Arena

Views: 2283

Villa Vente: De campagnenaam voor de uitverkoopactie van Woonmall Villa Arena. Cleanadvertising bracht in januari ruim 250 uitingen aan bij meer dan 20 woonboulevards in o.m Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Badhoevedorp, Lelystad, Almere en Amstelveen.

Aviko

Views: 2300

Om het 50-jarig bestaan van Aviko, in juni 2012,aan te kondigen bij medewerkers en klanten, zijn door het hele land diverse kalkverf uitingen aangebracht. Van Lomm, Limburg, tot Warffum, Groningen, zijn bij diverse fabrieken en kantoren de ads in twee kleuren geplaatst.

Daisycon

Views: 3032

Voor Daisycon hebben we een aantal reverse graffiti ads geplaatst bij de Heineken Experience in Amsterdam, tijdens een voorlichtingsdag van een concurrent. De uitingen waren op weg naar, en direct voor de HE geplaatst. Daisycon is één van de populairste online marketeers van dit moment. Ze helpen ondernemers en bedrijven meer omzet te genereren uit hun online aanbod.